dilluns, 23 de març del 2015

PARTIT TERRASSA - AREP



El passat dijous 19 de març es va celebrar al Complex esportiu Can Jofresa de Terrassa el partit de lliga de l’equip local contra Arep.
Tot i la superioritat a nivell de joc dels primers, el partit, es va decantar per l’equip barceloní aconseguint un resultat de 2-7.
Val a dir que ens van faltar un parell de jugadors dels quals cal destacar l’absència del porter. Aquesta posició va ser coberta, a la primera part pel nostre mig campista Jorge Lucas mantenint la porteria a zero.
Durant la primera part mostràvem falta de concentració, de coordinació entre els jugadors, etc.. Terrassa jugava amb més energia, més força però amb menys sort als llançaments de porteria fins al punt de que vam salvar un gol en contra, just a sota els pals gràcies al defensa Manuel Miguel.  En xuts a porteria vam estar més encertat i vam acabar el primer temps amb un resultat de 0-3 a favor.
Després del descans vam sortir més concentrats. Més ben organitzats. La porteria va ser coberta pel Manuel Miguel.
El resultat en aquesta segona part va ser de 2-4. Més igualat que a la primera.
El resultat del partit va ser, com dèiem 2-7.
Cal destacar que tan un equip com l’altre va jugar força esportivament disculpant-se als companys davant de qualsevol falta involuntària.
Un cop més, el Santi Izquierdo va ser escollit jugador més esportiu per part d’Arep.


Esther Constantí. 






Per poder  veure la resta de fotografíes clica aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada