divendres, 20 de març del 2015

VI TORNEIG PARC SANITÀRI SANT JOAN DE DÉU A CORNELLÀ DEL LLOBREGAT

El passat dimecres 11 de Març del 2015, el amics del SRC Cornellà ens van convidar al seu torneig anual de futbol 7. Enguany celebraven la 6è edició.
Érem 6 equips participants.  Un equip de Perpinyà, el SRC Sta Coloma, Marianao, el SRC de Cornellà, L’H. Dia de Cerdanyola i Arep.
Es van fer dos grups. Nosaltres compatíem amb Perpinyà en el primer partit i contra Sta. Coloma al segon. Cada un dels partits tenia una durada de 20’ dividits en dues parts.
El primer partit vam començar espessos. Molt d’hora ens van marcar els companys de Perpinyà. Mica en mica vam anar agafant el ritme aconseguit escorçar les distàncies que ens agafaven. Finalment, en els  últims segons vam empatar el partit. El resultat va ser 4-4.
Al segon partit ens vam afrontar a Sta Coloma. Ells van guanyar 7-4 però vam donar prou bé la cara. Tenen un equip fort. Ens vam mantenir força igualats durant l’inici del partit, però, ja cap al final, vam reduir forces facilitant-los la victòria. 
El partit de Sta Coloma contra Perpinyà va quedar en 7-2 per part dels catalans.
Aquests resultats ens situava segons de grup, per tant lluitaríem pel 3r o 4rt lloc.
En aquesta segona fase el nostre contrincant va ser l’equip de Marianao.
Per sorpresa de tots vam venir a la jornada jugadores del primer equip femení de l’Espanyol. Venien disposades a donar un cop de mà als equips i en cada un hi va participar una jugadora professional.
La disputa pel 3r – 4rt lloc va ser molt igualada. Tot i el cansament vam lluitar molt bé i vam obtenir un 4-3 a favor que ens classificava, finalment, en tercera posició.
El 5è – 6è lloc van ser per Perpinyà i Cerdanyola respectivament.
Després d’una bona dutxa vam poder veure la final entre Sta Coloma i Cornellà en la qual, sorprenentment, però ben merescut, va guanyar Cornellà situant-se en la primera posició de la classificació. Els hi va fer entrega del trofeu el jugador del primer equip de l’espanyol Xavi López.
El resultat final és que vam gaudir, novament, d’una gran jornada esportiva compartint joc, victòria i derrotes amb companys de diferents centres.
Només queda donar les gràcies als amics de Cornellà per haver-nos donat la oportunitat de participar-hi.
Ens veiem ben aviat.



Esther Constantí



CLICA PER VEURE LA RESTA DE FOTOGRAFIES




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada