divendres, 24 d’abril del 2015

VI TORNEIG DE FUTBOL SALA TORRIBERA

El passat dimarts dia 21 es va celebrar el setzè Torneig de Torribera de futbol sala en el qual, Arep, va participar, i vam quedar tercers.
Va ser un torneig que vam anar de menys a més .En el que vam perdre el primer partit contra el Club La Massia 1 a 0. Però finalment, a tranques i barranques, en part gràcies als gols d'Alan Fargues, que es va atipar a marcar gols, vam arribar a les semifinals. Que ens vam enfrontar al Cornellà en un partit dolentíssim que el vam perdre per dos a zero. Però en l’últim partit pel tercer i el quart classificat vam donar la sorpresa, i vam donar la volta a la truita, aconseguint empatar el partit, que ho teníem dur. Marcant jo en últim segon, i en els penals va xutar Alan que va fallar ,en Jorge que va marcar, i en Carlos que també va marcar, i per tant, ells van fallar 2 i nosaltres 1 i ens vam classificar tercers.
En la entrega de trofeus ens van donar un trofeu preciós. I un any més, al Sergio el van escollir jugador més carismàtic ,i estava molt content. I ja es començava a respirar alegria.
El nostre educador estava molt content i orgullós de tots i de mi, perquè vaig començar molt malament però al final vaig aconseguir marcar el gol decisiu.
Així doncs, moltes gràcies.


Saluda Santi Izquierdo





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada