dilluns, 20 d’abril del 2015

XVIII TROBADA SOCIOESPORTIVA

El dijous 16 d’abril es va celebrar la XVIII Trobada Socioesportiva al campus Mundet entre l’alumnat de la UB i persones amb problemàtica de salut mental, on l’Arep era l’entitat convidada per quart any consecutiu. Més d’una vintena d’usuaris del centre de dia van compartir amb alumnes de la Facultat d’Educació una jornada inoblidable.
El matí va començar amb la recepció per part dels alumnes de tots els participants de l’Arep, per seguidament, realitzar l’acte protocol·lari a la Sala de Graus de la Facultat d’Educació amb el parlament de representants de la Universitat de Barcelona, de la Federació Salut Mental Catalunya, dels estudiants de la UB, i d’Alba Fort com a representant de l’Arep i Santi Izquierdo dels usuaris del centre de dia.
Després d’un petit esmorzar, es va iniciar la Trobada Socioesportiva pròpiament dita. Primerament es va realitzar una gimcana mitjançant activitats ludicoesportives per diferents espais del gimnàs del campus on els participants estaven dividits en quatre grups. Una vegada acabada la gimcana, dues alumnes de la universitat ens van obsequiar amb un taller de zumba on tothom va poder demostrar les seves habilitats movent el cos. Amb l’esforç del matí, va arribar l’hora de dinar on tots plegats vam compartir espai a la cafeteria del campus, moment en el qual a més de menjar es va crear un ambient de complicitat on les converses van fluir a les diferents taules.

Per concloure la jornada, es va portar a terme un taller d’improvisació on va haver-hi cabuda perquè tothom tragués a passejar la seva imaginació i es veiessin moltes riallades. Finalment es va valorar conjuntament la jornada i es va donar per tancada la Trobada Socioesportiva, esperant que el proper any puguem participar novament d’una activitat tant enriquidora i beneficiosa per tothom, alumnes de la UB i usuaris de l’Arep. 




Per poder veure la resta de fotografíes clica aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada