dilluns, 8 de juny del 2015

Arep 4- Sant Boi 7 ÚLTIM PARTIT DE LLIGA

Ja hem arribat a la última jornada. Si noi, la lliga s’ha acabat. Havíem d’encarar aquest partit amb la il·lusió i la seguretat de que si guanyàvem ens col·locàvem a la 4a posició. Però no va ser així. Jugàvem contra l’equip HBM de Sant Boi del Llobregat. En aparença un equip fàcil tal i com jugàvem aquestes últimes jornades.  Potser els nervis, el cansament o altres motius ens vam fer males jugades.
Vam sortir al camp lents. Caminàvem en lloc de córrer, “ajudàvem” als contraris en lloc de defensar.... un seguit d’errors que ens vam portar a perdre la primera part 0-4. Després de la mitja part i els diferents tocs d’atenció per part dels entrenadors,  vam millorar una mica però no amb l’energia, ni les ganes suficients com per remuntar el partit. Vam començar a marcar gols per tal de capgirar el resultat però el bon nivell de l’equip contrari va fer que el resultat final fos 4-7 a favor dels “Sant boians”.  
Resultat ben merescut. Aquest cop se’ns ha escapat de les mans i ara depenem dels altres resultats per definir si quedem en 4a o 5è posició a la classificació general. Aquest any però, podem estar contents de que arribi la data de la Cloenda ja que, degut a que l’organitzem, la podrem viure d’una manera una mica més especial.
Ens tornem a veure aviat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada