dimarts, 30 de juny del 2015

Cloenda de la XVII Lliga de futbol sala SRC/CD 2014-15

El centre de dia Arep va organitzar el passat 19 de juny la Cloenda de la XVII Lliga de futbol sala SRC/CD 2014-15 al Complex Esportiu Municipal del Guinardó.
La jornada va començar a les 9:30 amb l’arribada de les primeres entitats al pavelló. Durant el matí es va jugar una competició de futbol 3x3 entre les entitats participants a la lliga (cada centre participava amb dos equips) i, també, hi va haver una prova d’habilitats, TRI-ESPORT, amb llançaments a cistella, tocs de pilota i xuts a porteria, on qualsevol persona podia participar.
Al futbol 3x3, després d’un matí amb partits molt disputats, van arribar a la final l’SRC de Cornellà i l’SRC de Sant Boi, que van jugar un partit molt igualat que es va decidir a la pròrroga a favor dels de Sant Boi.
Per la seva banda, la prova TRI-ESPORT va tenir molts participants, i després de sumar la puntuació de les diferents proves, Eric Adgey va ser el guanyador per davant de Juan Desviat i Nico Díaz.
Una vegada acabades les dues activitats, es va passar a lliurar els diferents premis i trofeus per part de representants del centre de dia Arep, de l’Associació Arep, de FORUM SALUT MENTAL i del CET La Calaixera. Menció especial pel Servei pre-laboral d’Arep, per la realització dels trofeus al jugador més esportiu, els del futbol 3x3 i el detall fotogràfic que es va entregar a cada entitat.
Finalment, a les 14 hores es va donar per finalitzada la Cloenda amb l’entrega d’entrepans, beguda i fruita per tots els assistents a la jornada.


Óscar Jiménez









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada